Beoordelingen van SushiCo Ede

Recente recensies

5.0
Rob
19 juni 2024
Avalon Christie
11 juni 2024
Jill
10 juni 2024

Miste wederom een deel van m’n bestelling, onigiri’s zaten er niet bij

Wouter Ploeg
5 juni 2024
Anoniem
31 mei 2024
Klaaske
25 mei 2024

Bezorging keurig op tijd. Smaken waren voortreffelijk, echter viel de sushi nogal snel uit elkaar, wat het eten ervan lastig maakte. Maar ondanks dat, heerlijk gegeten!

Nina
21 mei 2024
Pauline Van den Boomen
18 mei 2024
Ida Bragonje
17 mei 2024

De bestelling stond netjes op tijd klaar en was heerlijk. Alleen de wasabisaus bij de pokébowl zat wel erg aan de deksel geplakt.

Ekrem Aksu
14 mei 2024

Lekkere eten en werd goed geholpen :)

Nico Vogelpoel
12 mei 2024

Heerlijk gegeten, eerder bezorgd maar dit ging in goed overleg!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaa
9 mei 2024

Deksel van doosje plette de sushi, daardoor zat de bovenkant wat door elkaar Supersnelle bezorging!

Rachida
30 april 2024

Snelle bezorging en heerlijke sushi

Wendy Marijs
27 april 2024

Helaas vonden wij een haar in de bubbletea...

Evi
27 april 2024

Ontzettend lekker! Ik had voor mijn dochter nog wat wensen zoals saus apart/zonder zout en dit is netjes allemaal gedaan! Ook netjes op tijd klaar en ontzettend lief personeel!

Esra
26 april 2024

Altijd perfect.

Celine
23 april 2024

Lekker en snel!

Geurt
14 april 2024

Was weer geweldig lekker.

Susanne
6 april 2024

De mango was zuur.. Er had beter gebeld kunnen worden dat de mango niet goed rijp is, dan dat ze het erop hadden gedaan. En de rijst van de pokebowl smaakte ook anders dan normaal.

Mirjam
4 april 2024

Bezorgd op de geplande tijd; sushi met ebi fry en met tonijnsalade waren yummie; heerlijke gyoza!

Natasja
31 maart 2024

Maki was opengevallen slecht gerold. Overige sushi was dik gerold waardoor je meer rijst at. Jammer

Tessa
29 maart 2024

Perfect, lekker eten en netjes op tijd geleverd.

Rick
25 maart 2024

Was erg lekker en voldoende , maar de volgende keer mischien wat minder zakjes soja saus .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirthe
21 maart 2024

De bubble tea blijft mijn favoriet van alle plekken waar je het kan halen.

Jeffrey
20 maart 2024

Had gevraagd wat leuks te doen voor de jarige Job! Jullie zijn creatief geweest met de tasjes! Zoon lief was helem happy!

Henny Schuurman
19 maart 2024

Zelden zo lekker sushi gegeten. Super lekker.

Shauna
16 maart 2024

Lekker!

Bel
16 maart 2024

Irritant dat je zowel voor het apart houden van de saus als voor het betalen met ideal een extra bedrag gerekend wordt. Terwijl je niet contant KAN betalen.

Marcel Prummel
13 maart 2024

Top tent! Snel vers en lekker

Anouk
28 februari 2024

Van alles voorzien, goede kwaliteit, ruime porties en snel klaar

Top
23 februari 2024

Klokslag half 6 stond hij voor de deur, wat afgesproken was en de sushi was heerlijk!

Suzanne
20 februari 2024

Werkelijk heerlijke sushi en bubble tea

Sharon
11 februari 2024

Precies om 19.00 bezorgd beste sushi van ede, heerlijk gegeten.

Michiel
4 februari 2024

Op tijd geleverd en goede kwaliteit! Tip om ook de Temaki Yasai (handrol groente, vegetarisch) in het assortiment te nemen!

Mm
4 februari 2024
TP
3 februari 2024

Mooie sushi, goede kwaliteit!

Esra
26 januari 2024

Altijd perfect.

Geran
24 januari 2024

De sushi was zoals altijd heerlijk! Alleen kwamen wij er tijdens het eten achter dat we de sushi voor iemand anders aan het eten waren! Waarschijnlijk verwisseld! Kan gebeuren natuurlijk! Deed niks af aan de smaak! Heerlijk!

Rikken
18 januari 2024
Mirthe
8 januari 2024

De bubble tea hier blijft de lekkerste

Marianne
4 januari 2024
Jessica
3 januari 2024

De sushi gyoza en bubble tea waren heerlijk!!!!

Marijke
27 december 2023

Super lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
26 december 2023

De sushi zou 20 minuten later komen en daar belden ze voor. Super klantvriendelijk! De Sushi was uiteindelijk slechts 7 minuten later. Dus dat viel reuze mee.

Jessica
13 december 2023

Het eten was heerlijk!! En de bezorger kwam sneller dan verwacht.

Henk
9 december 2023

Alles geweldig

Glenn
3 december 2023

Keurig op tijd en heerlijk vers! Het wisselde nog wel eens maar deze keer alles top. Nieuwe menu items ook heerlijke toevoeging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kayleigh
29 november 2023
A veenhof
27 november 2023
Een liefhebber
24 november 2023

Geweldige pok√©bowls, heerlijk van smaak, verse ingredi√ęnten, juiste hoeveelheid, vriendelijk personeel en snelle bezorging. Vandaag in de pok√©bowl genoten van de heerlijk rijpe mango!

Esma
16 november 2023
Mirthe
6 november 2023

Heerlijke Bubble Tea

Allard-Jan
3 november 2023
Susanne Wijnsouw
28 oktober 2023

Het was heerlijk! Goede en snelle bezorging.

Everth
22 oktober 2023

Heerlijke sushi en precies op tijd geleverd

Glenn
21 oktober 2023

Echt teleurgesteld. Extra bij poke bowl (4 euro) niet aanwezig. 2x Spicy temaki = normaal .. Frites extreem slap. Cheese sticks gwn koud. Bellen werd niet opgenomen. Jammer voor onze vaste prik

Heijbers
19 oktober 2023

Bezorging was keurig op tijd, alleen de rollen waren zo ontzettend groot gerold, dat het ongemakkelijk at en de rollen ook uit elkaar vielen… daarnaast waren sommige rollen zo ontzettend gekruid dat het niet eens meer echt lekker was… zonde, bestel hier altijd erg graag en altijd zeer tevreden. Hopelijk de volgende keer beter.

Sastrey
16 oktober 2023

Super leuke vriendelijke nette bezorgers , jammer dat de zegels er niet worden bijgedaan als je bubble tea laat bezorgen bij deze bestelling zat hij er weer niet bij

S
7 oktober 2023

Echt zo lekker, allebei genoten van de gerechten, deze gaan we onthouden.

Mirthe
20 september 2023

Heerlijke warme bowl

HW
17 september 2023

Wederom goed, de standaard is gezet!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
15 september 2023

Eten was prima! Bubble tea was uitverkocht dus werd keurig gebeld over welke ik dan wilde hebben. Hebben ze als nog een hele andere geleverd. Was wel lekker maar eigenlijk niet wat ik besteld had… avocado in de sushi had ook zijn beste tijd gehad

Glenn
11 september 2023

Sushi was uitzonderlijk goed. Het kan nog wel eens wisselen, maar deze keer was het echt heel lekker. Sojasaus eigenlijk niet eens aangeraakt doordat alles meer smaak had en goed op tempratuur was.

Hws
8 september 2023

Bestelling heel vlot geleverd, wederom heerlijk gegeten, complimenten

Monique
6 september 2023

Weer lekker gegeten!! Zeker niet de laatste keer

Maud
22 augustus 2023

Goed eten en aardige bezorger, was optijd geleverd.

H.W
16 augustus 2023

Zeer snel bezorgd, kwaliteit van zowel de sushi en pokebowl was echt super!! Heerlijk gegeten!

Joost
13 augustus 2023

Het eten is echt goed, kip was wel al koud. Wel een aanrader

L
11 augustus 2023

Prima sushi. Lekker vers, goede smaak, snel bezorgd!

Michiel
11 augustus 2023

Het is lekkere sushi, bezorging had vertraging ivm drukte (begrijpelijk), maar nu al voor de tweede keer geen wasabi erbij terwijl ik juist extra had besteld. Dit werd later wel geleverd maar zorgde voor nog later eten. Weet niet of we hier nog vaker gaan bestellen, het blijft een gok of je alles krijgt.

Corjan
9 augustus 2023

Vandaag niet helemaal tevreden. Tot nu toe steeds goede ervaringen gehad, maar deze keer was het wat minder: Teas - Er zat een groot verschil in smaaksterkte en zoetheid tussen de twee bestelde bubble teas, waardoor er eentje (original) een stuk wateriger smaakte. De taro was lekker. Sushi - We hadden de SushiCo Specials box deze keer, maar de sushi erin was niet vers. De nori was erg taai en de crispy rollen waren helemaal niet meer knapperig. Het was niet echt genieten deze keer :( Bezorging was verder snel en prima. En het is fijn dat je kan kiezen minder afval (sojasaus, stokjes, en dergelijke) te krijgen

Nadja
7 augustus 2023

Goede kwaliteit, zeer smakelijk, snel geleverd en altijd op de afgesproken tijd ophalen/bezorgd

Mirthe
7 augustus 2023

Heerlijke Bubble Tea

Henk
5 augustus 2023

Onze Pokémon Bowl was heerlijk vers en smaakte geweldig. Een aanrader !!!

LW
1 augustus 2023
Eva Vonk
25 juli 2023

T was heerlijk, mooie verse ingredi√ęnten, helemaal top!! Wat mij betreft had de wasabi dubbel zoveel gemogen, maar das persoonlijk. Lekker snel bezorgd, hier geen klachten, snel weer!!! Dankjulliewel!

Vermeer
25 juli 2023

Wij vonden het niet lekker. Zeewier om sushi was taai, (je moest lang kauwen om het door te slikken), weinig smaak en er zat geen soja saus bij. Als ik dat apart had moeten bestellen vind ik dat vreemd. Het zit er altijd bij als ik ergens sushi bestel dus ik heb daar ook niet naar gekeken. Veel geld en een behoorlijke tegenvaller dus.

jaylin s
24 juli 2023

een bakje voor de sojasaus was fijn geweest maar erg genoten!

Mirthe
18 juli 2023

Beste Bubble Tea plek die ik ken.

Hofman
16 juli 2023

Eten was weer heerlijk. Echt de lekkerste sashimi. Eten was niet compleet, hierover gebeld en werd niet lang erna bezorgd.

Steef
15 juli 2023
Ellen
14 juli 2023
Lou
10 juli 2023
Mirella
7 juli 2023

Eten was heerlijk. Echter waren ze 10 minuten te laat met bezorgen en had ik aangegeven dat ik minder afval wilde en toen kwamen er zelfs 2x stokjes.

Esther
6 juli 2023
Y.M. van 't Klooster
5 juli 2023

Altijd hele lekkere sushi en ik ben heel blij dat ik een Pokebowl kon samenstellen zonder rijst of andere vormen van koolhydraten!

C
4 juli 2023

Super, veel vegan opties.

Suzanne
3 juli 2023

Tweede keer besteld hier, het is echt geweldig ! Kwaliteit en uitstraling ūüėä, van alle sushi plaatsen in ede zijn deze echt het meest unieks en mooist.

Esther
30 juni 2023

Heerlijke poke bowl

Lith Hulsmann
29 juni 2023

Het was weer uitstekend.

Glenn
21 juni 2023

Later dan bedoelt, maar keurig gebeld. Weer super lekker

Amanda soei
21 juni 2023

Ik vind het kwalijk dat als ik om 18.30u eten bestel de verwachte bezorgtijd 19.15 is en dat ik zelf om 19.58 moet bellen waar mijn eten blijft. En dat ik te horen krijg dat mijn bestelling al lang klaar stond. Gelukkig had ik geen warm eten, helaas was de bubbel tea nu meer richting kamer temperatuur dan ijskoud. Ik heb van de jonge dame aan de lijn een magere sorry gekregen wat meer klonk als: ik weet ook niet wat ik moet zeggen. De kwaliteit van jullie eten is goed, ik had verwacht dat jullie klantenservice ook net zo goed geweest zou zijn. Het zou jullie sieren als ik in mijn tasje een briefje had gehad met nogmaals onze excuses, hierbij een….kortingsbon, volgende keer een gratis iets, of gebakken loempiaatjes,oid. Dan kan je van een klant die weggaat misschien wel een klant maken die weer terug komt. Ik was echt teleurgesteld

Sam
20 juni 2023

Lekker!

Nb
16 juni 2023
TP
11 juni 2023

Heerlijke verse sushi en royaal van formaat. Aanrader!

Heerdink
5 juni 2023

We hadden besteld zonder mayonaise maar dat zat er toch op. En het werd later bezorgd door problemen in de keuken, maar werd wel netjes gebeld.

Mirthe
31 mei 2023

De Bubble Tea is super lekker. De service is heel goed.

Elena gomez
31 mei 2023

Bijna op de beloofde tijd vriendelijke bezorger .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
27 mei 2023
Jolanda
27 mei 2023

Bestelling was snel gearriveerd en echt héérlijk!