Beoordelingen van SushiCo Ede

Recente recensies

5.0
Diana
gisteren

Eten was lekker en de bubbletea ook. Bestelling rond etenstijd maar toch niet lang hoeven wachten. De sushi was wel helemaal geplet, alles zat tegen de deksel door elkaar en de sushi half ingedeukt alsof de deksel goed was aangedrukt.. leek wel een sushicrash. Ondanks de presentatie was het wel heel lekker.

Mar
25 juni 2022

Het duurde erg lang dat het eten kwam en er zaten ook geen rietjes bij voor de bubbletea,wat het lastig maakt om te drinken.

J tramper
21 juni 2022
Hans van Kranenburg
18 juni 2022

Er zijn geen verbeterpunten, de sushi was lekker, vers, royaal gevuld en gewoon onwijs super! Dikke aanrader voor een ieder die van sushi houdt! Verre weg de beste van Ede!

Glenn
10 juni 2022

Half uurtje later dan gepland. Maar pokebowl zat tot de deksel vol. Helaas was hierdoor de garnaal geplet en niet krokant. Ook meeste saus zat bovenop en niet erdoor. Mixen was doordat die zo gevuld was lastig. Toch 5/5 voor smaak, want dat was helemaal prima!

Laura
10 juni 2022

Altijd vers en erg lekker!

Angelique
9 juni 2022

15m later dan afgesproken, maar de smaak was nog steeds top

JVO
9 juni 2022

Heel prima, verse sushi. Ietwat overmatig gebruik van vrij zoute seaweed seasoning op veel rollen. Vlotte levering buiten de bebouwde kom rond etenstijd, wel 20min later dan aangegeven. Helaas geen gember en wasabi ondanks dat ik had aangegeven dat ik dat wél wilde en de rest niet (wel goed dat ze de optie bieden om minder wegwerk artikelen te kiezen!).

Sara
9 juni 2022

Heerlijke Poke Bowls gehad! Top service :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
7 juni 2022

Service en eten top zoals gewoonlijk

Rebekka van Dam
6 juni 2022

Een aantal nieuwe dingen van het menu geprobeerd. Alles was weer heerlijk!!

Samed
5 juni 2022

Erg lekker en vers net zoals altijd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
4 juni 2022

De beste pokebowl, goed gevuld en goede kwaliteit!

S. Schot
3 juni 2022

Normaal gesproken altijd heel tevreden (ben ook een vaste klant), maar gisteren smaakte de zalm helaas niet vers en heb ik zelfs een deel van mijn bestelling weggegooid. Zonde!

V hest
28 mei 2022
Hyper
27 mei 2022

ik vond het niet zo heel lekker.

Greta
27 mei 2022

Heerlijk eten, goed verpakt

Matthijs
24 mei 2022

Erg lekker en de pokebowls waren goed gevuld!

Maartje
22 mei 2022

heerlijke sushi, allergenen goed vermeld op de website, waardoor het ook met lactose vrij eten ook goed kan.

Tessa Schippers
20 mei 2022

Lekker eten! Fijn dat er vega(n) keuze is en dit goed staat aangegeven.

Gerjan
19 mei 2022

Lekker, en netjes op de aangegeven tijd bezorgd.

Claudia
16 mei 2022

Beste sushi van Ede! Hetgeen wat warm moest zijn was goed warm, snelle bezorging. Netjes een zakje met snoepjes, sojasaus etc.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
13 mei 2022

Snel bezorgd en was super goed klaar gemaakt.. we hebben heerlijk gegeten! Een echte aanrader!

Jacqueline
9 mei 2022
Rebecca
8 mei 2022

Bestelling was heel snel bezorgd wat echt super was maar vond zelf de sushi niet bijzonder. Het oogde goedkoop en kon smaakvoller. Voor de rest tevreden!

E. Kuiper
7 mei 2022

Supersnel en wederom goede kwaliteit !!

Greta
1 mei 2022

Sushi was heerlijk en de drinken ook. Alles heel netjes ingepakt ook. Drinken is goed koud gebleven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 mei 2022

Na een eerdere bestelling waar wij niet tevreden over waren over de pokebowls en een mindere beoordeling geschreven over de samenstelling hiervan. Naar aanleiding hiervan heeft SushiCo contact met ons opgenomen en uitgelegd dat ze het heel vervelend vonden voor ons en dat er iets mis is gegaan in de communicatie bij Sushico. Daarom mochten we dezelfde bestelling nogmaals kosteloos bestellen en deze was gelukkig helemaal zo als het hoort. Bedankt voor de goede service!

Alex
25 april 2022

Heerlijke sushi en netjes op tijd bezorgd.

Van Hest
24 april 2022
Aniek
22 april 2022

Helaas was de sushi geplet in de doos (waarschijnlijk door de bezorging)

Chrystian
18 april 2022
Hest
16 april 2022
Anoniem
5 april 2022

Bezorging was snel en het zag er netjes uit. Helaas vonden wij de pokebowl teleurstellend. Heel veel witte rijst maar naar de vulling moest je zoeken, paar korrels maïs, bonen, stukje avocado ( kip en garnalen was Oke) leek net of je alleen witte rijst zat te eten, dan is 11,00 erg prijzig! Erg jammer we zijn wij andere sushi collega”s blijkbaar altijd verwend met goed gevulde pokebowls. Dat zou een verbeterpunt zijn. Overige van de bestelling was goed.

Reactie van SushiCo

Wat vervelend om te horen dat de pokebowls niet goed gevuld waren! Absoluut niet hoe het zou moeten zijn. We gaan er voortaan beter op letten zodat het bij de volgende bestelling wel goed gaat! Bedankt voor je eerlijke review.

Nathalie
2 april 2022

Heerlijke verse sushi!

Laura
1 april 2022

Vers!

Inge
31 maart 2022

Heerlijk! Lekker vers en wat warm moest zijn was ook echt nog warm.

H
30 maart 2022
Glenn
28 maart 2022

Lekkere pokebowl, maar helaas bij het bezorgen was deze flink geschut zodat toppings op 1 hoop aan de zijkant lagen. Voor mixed sashimi geen probleem, want is dan alvast gemixt. Maar voor gefrituurde garnaal jammer gezien die niet meer krokant was. Maar doet voor de smaak niet af :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ren
27 maart 2022

Was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dora
26 maart 2022

Super lekker zoals altijd

Lam
25 maart 2022

Super lekker! Ga er vaker heen

Melissa
21 maart 2022

Heerlijk gegeten en snel bezorgd.

Flohr
21 maart 2022

Poke Bowls waren heerlijk en goed gevuld!

Erica
21 maart 2022

Helaas geen rietje bij de bubbletea die je wel nodig hebt voor de boba, de rest wel top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barend en Jan
21 maart 2022

Super lekker en prachtig optijd. Altijd erg lekker. Aanwinst voor Ede

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjanne van der Meulen
18 maart 2022

Perfect

Bart
17 maart 2022
danielle
5 maart 2022

alleen jammer als je alleen bubbelthee besteld hebt en de rietjes er niet bij zitten!

Maartje
27 februari 2022

heerlijk gegeten, de sushi was op tijd klaar. Goed gevulde sushi met lekkere saus

Geurt
27 februari 2022
Marjanne van der Meulen
26 februari 2022

Perfect

Linda
23 februari 2022

Keurig op tijd, goede prijs kwaliteit verhouding!

Anneke
20 februari 2022

Poke bowl was prima alleen wel erg veel rijst. Verder wel netjes even gebeld dat het iets later zou worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kayleigh
16 februari 2022

Was erg lekker en niet te overheersende vis smaak was super.

Yvonne
13 februari 2022

Lekker en goed verpakt 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
11 februari 2022

Simply amazing 🤤🤤🤤🤤🤤🤤.

Laura
10 februari 2022

Zeer goed!

Alex
9 februari 2022

Het was weer heerlijk, zoals altijd.

Maaike Michon
6 februari 2022

Heerlijk gegeten, juist de combinatie van sushi met loempia's, kipspiesjes, garnalen en bubble tea maakt het een feestje! Voor herhaling vatbaar...

David
31 januari 2022

Lekker en er zat wat leuks bij voor mijn jarige moeder! Ook een vrolijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mattijn
30 januari 2022
G van Hest
29 januari 2022

Zeer goed en lekker gegeten

Sv Z
29 januari 2022

Rommelig en niet echt lekker veel kruim en weinig smaakvol

Ingo
23 januari 2022

Super lekker💯💥

LJ
20 januari 2022

Super vers, bestelling netjes op tijd, en vooral erg smakelijk!

Rebekka van Dam
20 januari 2022

Het eten was er erg snel en smaakte weer heerlijk!

Glenn
17 januari 2022

Goede service en kwaliteit, lekkere pokebowls. Toppings van gefrituurd alleen erg koud. Volgende keer weer de sashimi erop! Toen we belde voor het vergeten rietje bij de bubbletea en aangaven toppings heel koud waren voor iets gefrituurd werd er nieuwe warme topping geleverd inclusief het rietje! Top service. Daarna heerlijk verder genoten van onze pokebowls.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sara
13 januari 2022

Heerlijke vegan sushi gegeten! De Boba was een hele leuke en lekkere toevoeging, ik ga hier zeker nog een keer bestellen :)

Tinus
11 januari 2022

Het was heerlijk :) Fantastische smaken en verschillende texturen... Wij zijn fan!

Jeanet
9 januari 2022

Bezorger was heel vriendelijk. Er was gebeld dat de bezorgtijd niet gehaald werd. Het eten was heerlijk en het zag er nog mooier uit dan in de folder. Wat mij betreft mogen de rolletjes met ietsje minder rijst gemaakt worden. Ze zijn zo groot dat je ze niet in 1 hap in je mond kunt krijgen. Mijn complimenten voor de presentatie en smaakcombinaties. Echt heel erg goed!

Maaike
8 januari 2022

Heerlijk de sushi, erg tevreden en ziet er fantastisch uit.

Teijgeman
8 januari 2022

Bestelling half uur later dan gepland en aangegeven was. En de warme gerechten waren koud. Eerste en de laatste keer!!

Sanne
7 januari 2022

Bestelling stond netjes op tijd klaar, sushi was heerlijk!

Petra
7 januari 2022

Zeldzaam snelle levering!

Cisca
3 januari 2022

Perfect hoor. En netjes gebeld dat het later zou komen. Wat te verwachten was op oud jaarsdag. Dus helemaal geen probleem topservice, lekkere sushi! Tot snel

R
2 januari 2021

Eerste keer besteld en was oprecht hele verse sushi! Was super lekker, in het vervolg bestellen we hier zeker weer!

Een klant
31 december 2021

Chicken Salmon Poké bowl was heerlijk en de Gyoza’s waren knapperig en lekker. En genoten van de Matcha Lovers Latte

Mariëlle
30 december 2021
Anika Bloem
28 december 2021
Lau
24 december 2021

Geweldige sushi!!

Marjanne van der Meulen
24 december 2021

Het was perfect

.
22 december 2021
Ronald
21 december 2021

Alles prima gegaan,besteling was super en de bezorgservice was ook top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jitske
11 december 2021

Pokebowl is altijd heel erg lekker en we waren blij dat op verzoek de mango achterwegen kon worden gelaten! Zeewier frietjes waren lekker, maar wel al redelijk koud toen het aankwam. Al in al bestel ik hier altijd graag.

Dora
5 december 2021

Heel lekker en super snel klaar gemaakt!

Ida Fabriek
3 december 2021

De bezorging was perfect. De sushi’s erg smaakvol. Voor herhaling vatbaar. Een tip: maak ook porties voor 1 persoons huishoudens. Met vriendelijke groet, Ida.

François
29 november 2021
Lisa
29 november 2021

Het was lekkere sushi, maar het viel uit elkaar toen het was bezorgd. Goede bubbletea en top bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cisca
25 november 2021

Perfect! en goede service

Susanne
20 november 2021

Heerlijk gegeten! En top bezorging!

Dora
20 november 2021

Helemaal super!

v Damme
16 november 2021

De sushi zag er vers uit. Alles was heel lekker 😋 Zoals eerder, gewoon top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rebecca
15 november 2021

Sushi was erg lekker en vers. Helaas waren de warme snacks niet warm en bezorging was niet heel vlot.

van Damme
27 oktober 2021

De sushi was weer top. Vers en goed verzorgd. Werd precies op de gevraagde tijd bezorgd. 👍

Sushi-eter
25 oktober 2021

Iets na 18 uur besteld, de bezorging zou volgens de mail om 18:55 zijn. Om 18:56 kregen we een mail dat de bestelling onderweg was, om 19:21 kwam de bezorgen aan de deur. De sushi was flink door elkaar geschud en de loempia's koud. Als goedmaker kregen we de bestelling nogmaals, deze was wel warm en in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dora
25 oktober 2021

Helemaal goed! Heerlijk gegeten

Colinde
22 oktober 2021

super zoals altijd

eva
21 oktober 2021

Niet helemaal goed gegaan met de bezorging maar wel weer hele lekkere sushi en bubble tea, En netjes opgelost!

Martijn
17 oktober 2021
FA
16 oktober 2021
Erwin
16 oktober 2021

Supersnel en wederom zeer goede kwaliteit !!

Miriam
16 oktober 2021
Nina
13 oktober 2021

De pokebowl was heerlijk. Alles smaakte super goed en vers! En de bezorging stond na 10 minuten op de stoep, super snel en fijn!

Petra
10 oktober 2021

Lekkerste sushi ooit!!

Michiel
9 oktober 2021

Heerlijke verse sushi. Smaakte prima en ze zagen er ook nog eens prachtig uit!

van Dam
6 oktober 2021

Ik had voor een specifieke tijd besteld en de bezorger was iets te vroeg. Gelukkig was ik al thuis! Het eten smaakte heerlijk

Chrystian
4 oktober 2021
Niesje
2 oktober 2021
Johobear
2 oktober 2021

Goed service!

Joëlle van den Berg
1 oktober 2021

Toen ik aankwam om mijn bestelling af te halen, was de sfeer niet heel fijn. Ik kreeg niet het gevoel alsof ze blij waren om me te zien. Ons eten was wel erg lekker. Alhoewel de summer Rolls erg karig zijn. Ik zou deze niet nog eens kopen omdat ik niet vind dat ze het geld waard zijn. De zalm in de poke Bowl had ook niet veel smaak helaas. Verder was mijn bubble tea heel lekker. Die ga ik daar zeker vaker nemen!

K van Grondelle
1 oktober 2021

Zoals gewoonlijk was het heerlijk, ik persoonlijk vond alleen mijn tea niet lekker (ben een zoetekauw) ben ze allemaal aan het proberen .

Joycelyn Hol
26 september 2021
Erwin Kuiper
18 september 2021

Altijd zeer goede en correcte leveringen en kwaliteit !! Helaas was deze keer een besteld en betaald item niet meegekomen (8 miniloempia’s), dus dat was wel jammer. Volgende keer beter. 😥

Naomi
16 september 2021

Altijd tevreden! Helaas zijn ze vergeten rietjes erbij te doen. SushiCo is om 8 uur al dicht & de bestelling was er om half 9. Via de telefoon en email ook niet meer te bereiken. de bubble tea bewaren is ook geen aanrader :( weet wel zeker dat ze rietjes zouden brengen als ze nog open zouden zijn. Maar baalde er toch van.

Kimberley
12 september 2021

OMG, echt een aanrader dit was een van de lekkerste poke-bowls en de tea hou op met mij dit word echt een van mijn nieuwe verslavingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
11 september 2021
Chrystian
10 september 2021
Hilde
10 september 2021
Twan Peeters
8 september 2021

Tijdens de rit maar ons huis was een van de pokebowls omgevallen. De bezorger gaf dat aan. Omdat wij niet wisten wat er verder met de inhoud van de pokebowl was gebeurd heb ik hierover contact met de zaak opgenomen. Daar werd, na contact met de bezorger, meteen geregeld dat er met spoed een nieuwe pokebowl is afgeleverd. Prima service! De pokebowls waren uitstekend. Wij hebben genoten. Aanrader.

Dijkstra
31 augustus 2021

Heerlijk!

Gabriëlle
27 augustus 2021
Valentina
27 augustus 2021
Erwin
25 augustus 2021

Zeer goed, frisse kwaliteit, compleet en zeer snelle foutloze bezorging !!

Chrystian
22 augustus 2021

Chicken is too greasy,besides everything is ok.

J van Zetten
22 augustus 2021

Sushi was lauwwarm en saus op susi was uitgesmeerd tegen de deksel aan

Willeke Beshay
18 augustus 2021
Rianne
17 augustus 2021

Lekkere sushi, bezorgd in de stromende regen door een vriendelijke bezorger op de fiets. Alleen bleken de warme bestelde gerechten er niet bij te zitten. Na een telefoontje werden die, heerlijk warm, nabezorgd! Top service👍🏻

Sara
11 augustus 2021
Marisa
10 augustus 2021

Augustus Box besteld. Heerlijke combinatie van allerlei sushi. Met zomerfestival erin verwerkt, verrassend! De Very Berry bubbel tea is zo lekker!

Saffiera Karleen
9 augustus 2021
Rens Gerritsen
4 augustus 2021

Helaas niet dezelfde ervaring als bij de eerste bestelling. Sushi was redelijk door elkaar geschud en viel zodoende praktisch uit elkaar. Sashimi viel ook tegen, vorige keer super mals, nu was vooral de tonijn grauw, taai en niet smaakvol.

Yerry
1 augustus 2021

👌👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
1 augustus 2021

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
1 augustus 2021

Miste alleen nog stempels haha maar voor de rest was alles perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs D
1 augustus 2021
Kasia
1 augustus 2021
Daniel
30 juli 2021

Sushi was erg goed van smaak, maar viel uit elkaar, had strakker gerold kunnen worden. Bezorging duurde wat aan de lange kant en de rietjes voor de heerlijke bubble tea zaten er helaas niet bij.

Priya Basropansingh
26 juli 2021

Heerlijke verse sushi en bubble tea. We hebben wederom genoten. Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SKarleen
24 juli 2021

Improved than before The salmon inari is great. Supposed to be spicy, but not too spicy. Only forgot the straw for the bubbles

Robert
23 juli 2021

Heerlijk, zal zo weer bestellen!

Melissa van der Meijde
23 juli 2021

De sushi was heel lekker. Bezorging was wel later, en er zaten geen stokjes bij het eten.

Hogenhouy
22 juli 2021

Goede sushi en bubbletea

S Karleen
18 juli 2021

On time as confirmation email. Tasty bubbles drinks. Better than YoYo!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H
17 juli 2021
L
16 juli 2021

Het zag er heel lekker uit en het smaakte heel erg goed . De bezorging was ook top .

Peter ter Maaten
13 juli 2021

Sushi is van prima kwaliteit en de bezorging was prettig snel. Klein verbeterpuntje is misschien dat de vegetarische box wat mij betreft iets luxer uitgevoerd had mogen worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susanne
11 juli 2021

Heerlijk!

Heleen Smilde
7 juli 2021

Het was heerlijk! Wij hadden alleen een beetje moeite met wat welke bubbeltea was. Misschien een ideetje om daar de namen bij te zetten?

TE
6 juli 2021

Sushi was lekker, maar geflambeerd vond ik het niet echt, dit kan beter.

Kvl
5 juli 2021
Aurora van den Brink
4 juli 2021

Super lekkere sushi, aardig personeel en top bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerjan
4 juli 2021

Combinatie menu besteld, was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
3 juli 2021

Altijd goed!

Willem Dijkstra
2 juli 2021

Heerlijk eten, bezorger mag voortaan wel goed de omschrijving lezen en niet bij een ander complex gaan staan.

Kvl
29 juni 2021
Susanne Wijnsouw
28 juni 2021

Heerlijk!

Ed de Vries
28 juni 2021
Nolten
27 juni 2021

Netjes op tijd bezorgd. En het eten was lekker. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda
27 juni 2021

Super goede service erggggg lekker netjes op tijd. Klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K v l
27 juni 2021
Mariska
26 juni 2021

Als het alleen een bubbletea bar was hadden ze 5 sterren gekregen. Bubbletea was echt geweldig. Helaas was de sushi niet lekker, smaakte niet vers, lauw. Kaassmaak sushi is ook niet echt mijn ding.. Beide loempias en gyoza waren ook slap. Bezorging wel vriendelijk en op tijd.

Kayleigh
24 juni 2021
Laur
21 juni 2021

Heerlijk gegeten , en voor de prijs hoeft je t niet te laten . En mooi opgemaakt , wij komen zeker vaker .

Glenn
18 juni 2021

Exact op tijd. Vers, lekker, verrassend. Zeker tot volgende bestelling. Hou de creaties vol.

Elizs
17 juni 2021

Het was heerlijk en ook erg snel bezorgd.

Hoi
16 juni 2021

Er zat niks in de crispy roll, hij was helemaal plat, verder ook niet alles goed gerold. Loempias waren zacht. Wel een aantal bijzondere smaken en lekkere bubbletea.

Erwin
16 juni 2021

Snelle levering en erg lekker.

Miriam
15 juni 2021

Top!!! Tot de volgende keer.

Nadia
15 juni 2021
G. A. Van den berg
13 juni 2021

Super snel en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Jacobs
13 juni 2021

Verrassend goed!! Zeker aanrader.